end post ads
end post ads end post ads

Low Deep T, autorul hit-ului "Casablanca", petrecere fierbinte .....

Low Deep T, autorul hit-ului "Casablanca", petrecere fierbinte la o zi după concert! I-au plasat o fată ca să nu uite sederea sa la Bucuresti. A invitat-o la hotel, la 4 dimineata.

foto preent screen cancan.ro

"Low Deep T nu o sa uite prea curand Romania. Weekendul trecut, mai exact duminica dimineata în jurul orei 04:00, cantaretul de muzica house, cunoscut în industria muzicala mai ales ca producator sI compozitor, a fost prins "în fapt" de paparazzii cancan.ro chiar cand se retragea spre camera sa de hotel însotit de o domnisoara care i-a fost adusa... la nas.
Cu siguranta ca prezenta brunetei la hotel a fost justificata, acesta fiind una dintre doleantele nescrise ale artistului, o solicitare care, cu siguranta, nu fusese trecuta pe lista de pretentii care se întocmeste la venirea unui artist strain în tara noastra. Daca mai exista dubii la vederea fotografiilor, ei bine, acestea sunt spulberate dupa vizionarea filmuletului realizat la fata locului."

articolul original aici:http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/low-deep-t-casablanca-petrecere-concert-bucuresti-hotel-236424.html

Trimiteți un comentariu

[blogger][disqus][facebook][spotim]

Maria Pescaru Design

{facebook#https://www.facebook.com/zamolxisvortexgame/} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Imagini pentru teme create de dra_schwartz. Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget