end post ads
end post ads end post ads

Dragos Savulescu vs Becali


Scandal de maxima audienta! Dragos Savulescu: «Becali este un nesimtit notoriu. Un pigmeu. O sa-i aplic o corectie barbateasca»
Becali este un nesimţit notoriu
Gigi Becali vs Dragos Savulescu all right Rouge Glamour

"Patronul Stelei si presedintele echipei Dinamo sunt in razboi de mai multa vreme! Scandalul dintre cei doi a pornit dupa ce Becali l-a facut homosexual pe Dragos Savuleascu. De atunci, latifundiarul din Pipera si boss-ul alb-rosilor se ataca la tv.
Becali a spus ca Savulescu a fost prins cu un alt barbat in pat tocmai de catre nevasta. Acesta neaga cu vehementa faptele descrise de patronul Stelei si il ameninta.

"O natiune intreaga nu vede ca omul asta este un nesimtit notoriu? Cum poti sa vorbesti despre bun simt in masura in care aberezi in halul asta? Omul asta nu are bun simt, sunt socat! Omul asta imi spune mie de cultura, de piticanie? El e pigmeu, imi vine pana aici! Regret ca va veni momentul ca barbateste sa-i aplic o corectie."

source: http://www.click.ro/vedete/romanesti/Scandal-Dragos-Savulescu-Becali-barbateasca_0_1475252471.html#

Trimiteți un comentariu

[blogger][disqus][facebook][spotim]

Maria Pescaru Design

{facebook#https://www.facebook.com/zamolxisvortexgame/} {twitter#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {google-plus#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {pinterest#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {youtube#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL} {instagram#YOUR_SOCIAL_PROFILE_URL}

Formular de contact

Nume

E-mail *

Mesaj *

Imagini pentru teme create de dra_schwartz. Un produs Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget